**************************************************
UUDISKIRI 6

Tere, head inimesed ät KMK!

Selles kevadkirjas viitan veetarbimise teemale – miks on parem juua alati sooja, mitte jahedat ega külma vett. Blogis on muuhulgas juttu makku jõudnud vee temperatuurist, protsessidest, mida ja kuidas see käivitab jm. Põhjendus selgitab asjaolu, miks tiibetlased peavad kuuma puhast vett parimaks ravimiks. Loe Terviselaeka lehelt: soodavee joomine.

Veel teavitan Jonette Crowley Soul Body Fusion’i ja MARK’i kanalduste kursustest Tallinnas, mis leiavad aset tuleval reedel ja nädalavahetusel, kus olen tõlgiks. Osalushuvi korral leiad kontaktandmed SBF kodulehe kuulutuse lõpust.

Kinnitan, et aprillinalja selles infokirjas ei ole:)
Päikesepaistet õue ja põue!
Mari & Co.
01.04.2017
**************************************************

UUDISKIRI 5

Tere, head inimesed ät KMK!

Uuel saabunud aastal jätkan ka toiduteemaliselt. Minu hea sõber Pille on õppinud Amsterdamis ajurveeda toitumisnõustajaks ning siinkohal pakun lugemiseks tema juhendid talvemenüüdeks

Muus osas on tunda, kuidas Maa ja selle asukad saavad enda kanda järjest rohkem energeetilise tähtsusega ülesandeid. Celia Fenn’i kodulehel on Miikaeli kanaldus uue aasta/alguse kohta. Ei jäta rõhutamata, et see on tähtis – meie kõigi jaoks! Sel suvel koguneme meie ka juuli alguses üheks väga huvitavaks laagriks. 

Head jällekuulmist ja -lugemist!
Mari & Co.

ENERGIASIGNATUUR: Püha Isik, Püha Ruum, Püha Maa.
“Uude Algusse ehk Suurde Re-Starti liikudes räägime energeetilise signatuuri olemusest, mida kannavad ärganud ja teadlikud olendid. Energiasignatuur algab tööga, mida olete enese kallal teinud viimase 9-aastase tsükli jooksul. Olete õppinud, kuidas tähelepanu sissepoole pöörata, et leida oma Jumalik Essents ning Püha Loov Alge, mis elab igaühes. Hinge Kehaga liites olete avastanud, et tõeline Rahu leidub teis endis, mitte väljaspool. Nii olete teinud pingutusi, et avastada oma varju-mina, mis võib teid tagasi hoida. Jõudsite niimoodi punkti, kus Valgus teie Südames, Hinges ja Kehas on küllalt võimas, et olete muutunud Taevase Valguse Ülekandjateks.

See Taevalikkuse osadus on kõige suurem hetkedel, kui palvetate koos või üksi, mediteerite või kui viite läbi Püha Tseremooniat Maa hüvanguks. Soovime, et mõistaksite, kui vägevad te olete ka üksik-isikuna, hoides ja edasi kandes Teemantvalgust. Te loote Kvantenergia Välja, mis on nii kõrge sagedusega, et mõjutab ja teisendab ümbrust. Te ei pea tegema midagi peale selle, et hoiate seda sagedust oma Südames ja Valguskehas. Lihtsa resonantsprotsessi kaudu tõstate ümbritsevat energiat.

Ent saabuval aastal on tähtis meeles pidada, et üksiku indiviidina võite muuta keskkonda nii kavatsuse, fookuse kui tegevusega. Väline on teie peegeldus, looming. Kui tunnetate, et miski on kaootiline või madala sagedusega, tehke pingutus, et seda parandada, kuidas iganes. Looge Korda, Harmooniat ja Ilu. See nõuab tahet, keskendumist ja energiat, kuid ainult nii tekib Püha Ruum. Alustage vähesest, võibolla altarikese loomisest. Seejärel looge üks ruum, mida võib nimetada Pühitsetuks. Ja siis tehke kogu oma elamisest Püha Koht. Nii toimides näitate Maale ja teistele, et olete valmis transformeerima oma eluala, kommuuni ja kogu Maa Pühapaigaks.

Selle Uue Aja Tsükli jooksul saavad paljud teist kokku Hingeperekonna ja -gruppidega, et mediteerida ja teostada pühasid rituaale, mis tekitab Püha Maa Teadvuse energiat teie Maailmas. Mis on olnud kadunud, taasleitakse ning -asutatakse. Püha Maa Teadvus algab teist, teie gruppidest ja kommuunidest, teie pühalikest toimingutest ning rituaalidest. Olgu 2017. aasta aeg, mil süütate oma Teemantenergia Signatuuri, kogunedes kokku, et luua Pühamaad. Maa on valmis ankurdama neid uusi energiaid oma teel tagasi Pühaks Kosmoseks.

(Lühendatud tõlge www.starchildglobal.com)
09.01.2017

**************************************************

UUDISKIRI 4

Tere, head inimesed ät KehaMeeleKool!

Kõigepealt tänan veelkord kõiki sõpru sünnipäevalise meelespidamise, heade soovide ja kingituste eest! Toreda kingi tegin endale ka FB loomisega. MARI ELL – palun lisage mind sõbralisti, kui soovite. Igatahes on nüüd magistri(koos)töödest reaalset kasu, sest just nende tõttu sukeldusin lõpuks sotsiaalmeedia üheksandasse lainesse;)

Uudis on, et Tiibeti meditsiini loengu tulemusena hakkab Aire-Maria müüma Terviselaekas uusi alternatiivseid tooteid. Koos tellides tuleb väiksem postikulu. Lingi panen materjalide alla nimega “Tiibeti meditsiin“.
Teiseks pakun regulaarselt valgusteraapia seansse (1x 1/2 h). Kellel huvi, võib märku anda: järjest rohkem inimesi saab polariseeritud valgusest turgutust. Alguses proovime, millised värvid on keha jaoks parimad ning seejärel valid tunde järgi, millist soovid hetkel kasutada.
Rõõmsate kohtumisteni!
Mari & Co.

**************************************************

UUDISKIRI 3

Tere taas, head inimesed ät KehaMeeleKool!

Sügis on jälle kenasti kätte jõudnud ning annan minagi teile puremiseks ühe pähkli.
Tahaksin meenutada, et väikesed asjad teevad suuri tegusid. Kahjuks või õnneks ei saa me ette süüa ega magada, mis tingib olukorra, et peame elama hetkes ja see on ometigi väga hea. Pisikesi kasulikke ampsukesi võttes tagame oma elu- ja vaimujõu. Üks parapähkel päevas, seltsimehed! Näide toimekirjeldusest vegan.ee.
Soojust ja valgust!

Mari & Co.

**************************************************

UUDISKIRI 2

Tere, head inimesed ät KehaMeeleKool!

Seekord tegin kirja inglite teemal. Mul on tunne, et kellelgi on seda sõnumit vaja. Ärge heituge suurejoonelisest kõnepruugist – tekst on energeetilise väärtusega. Kuna minu enda infokanalid ühtivad paljus inglite omaga, pean oluliseks antud sõnumi ajastust. Lugemise jooksul tunneta hingamist.
Soovin teile kõigile julgust ja jaksu!
Mari & Co.

Peaingel Miikaeli sõnum PLANEEDI UUE AASTA kohta

26. juulil sisenesite planetaarsesse uude aastasse. See on moment, kus planeet alustab uut Galaktika evolutsioonispiraali, olles joondunud Keskpäikese ja Kosmilise Südamega. See aeg tähistab Lõvi Värava Täheportaali avanemist, lubades läbi valguse koodide tuleku. Olge valmis valguse ja õnnistuse sissevoolule, mis portaali avanguga kaasas käib ja jätkub, kulmineerudes 8. augustil ning lõppedes 12. augustil. Kohal on valguse “aken” ja võimalus igaühel esile tõusta ning siseneda isikliku arengu uude tasemefaasi Maal.

Välismaailmas on palju meeltesegadust. Paljud õnnetused ja konfliktid nõuavad tähelepanu, mõjutades teie energiaid endaga joonduma. Armastatud, on küllalt, kui olete olukorrast teadlikud, kuid keskendage energia ja fookus vaid sisemistele protsessidele ning vajadusele luua uus tsükkel isiklikus loomes, mis väljendab hinge kõrgeimat olemust.

Teil on sisimas olemas kõik, mida vajate. Viimase kahe arengutsükli jooksul olete aktiveerinud isikliku jõu ja loovuse. Olete käivitanud valgusekeha 13 tšakra energiasüsteemi, avanud oma südame Kristuse Teadvuse kuldkiire saamiseks koos armastuse ja kaastundega, mis kuulub teie eksistentsi keskmesse; seejärel saanud teemantkoodid, mis on võimaldanud taas ühineda Galaktilise päritoluga, ning saanud smaragdkoodid, mis lubasid uuesti kontakti astuda looduse ja Maa Rohelise Südamega.

Hiljuti olete alustanud energiameridiaanide ümberlülitamist, mis aitab teil taas kokku viia parema aju loov- ja intuitiivsed energiad ning tasakaalustada ja integreerida need vasaku aju oskusega organiseerida ja narratiive luua.

Armastatud, see võimas energia, mis praegu planeedile jõuab, on õnnistuste ja loova külluse valing. Aga kui seda ei võeta vastu tasakaalus ja valguskeha süsteemi sulandades, on sellel potentsiaal destabiliseerida energiavälja. Energiavoolu peab sel juhul vastu võtma käbinäärme kanali kaudu, edasi saatma paremasse, seejärel vasakusse ajju ning siis südamesse. Sealt peab maandama selle Maa sisse, ühendudes Maa Tähe ja Maa Südame keskustega.

(Lühendatud tõlge www.starchildglobal.com)
04.08.2016

**************************************************

UUDISKIRI 1

Tere, head inimesed ät KehaMeeleKool!

Juulis 2016 sai ametlik osaühing KehaMeeleKool 7-aastaseks. Selle puhul mõtlesin, et hakkaks õige ka regulaarset uudiskirja tegema. Esmaspäev, 11. juuli sobib alguseks hästi.
Esimeseks postituseks panen maise teema – kuidas ennast ja teisi C-vitamiiniga tervendada. Terviselaeka-Aire (Struve 4) annab mulle ikka vahel head infot ja miks mitte seda levitada. Uudiskirjale võite iga kell tagasisidet kirjutada või teemasid pakkuda, aga mul endal on jagamise värki kogunenud juba kindlasti rohkem kui raamatu jagu.
Soovin teile kõigile suvist suve ja edumeelseid mõtteid!
Mari & Co.

C-VITAMIINI raviprotokoll

Terve inimene võib võtta kuni 4-15 grammi (4,000-15,000 mg) C-vitamiini ööpäevas, ilma et tal tekiks kõhulahtisust, kuid haige inimene talub kuni 10-20 korda rohkem. Ma räägin kuni 100-200 grammist suukaudsest annusest ööpäevas. Kas oled võtnud külmetuse korral C-vitamiini ja see pole aidanud? See on nii, sest sa pole arvatavasti võtnud seda piisaval hulgal.
Lihtne viis oma taluvuspiiri leidmiseks on võtta 2-3 grammi C-vitamiini pulbrit või kristalle (askorbiinhapet) segatuna 1 klaasi veega iga 2 tunni järel. See teeb kokku 12-18 grammi esimesel päeval. Pea dooside kohta arvet. C-vitamiini pulber on kõrge kontsentratsiooniga: 1 tl sisaldab umbes 5 grammi C-vitamiini. Eesmärgiks on leida oma 24 tunni limiit, mitte ühe korra doosi limiit.

C-vitamiini toimeiga kehas on ligikaudu 30 minutit. See tähendab, et tunni möödudes on keha enamuse sellest ära tarbinud. Nii et võtmetegevuseks on oma keha C-vitamiiniga varustatuna hoidmine kogu päeva vältel. Ideaalne on doseerida iga 1-2 tunni järel.
Kui jõuad esimest korda 24 tunni jooksul seedetaluvuse piirini, vähenda kogudoosi 20-25% ja jätka sama koguse manustamist iga päev (kasvõi mitu nädalat), kuni jõuad jälle uue taluvuspiirini. Siis vähenda kogust jälle 20% ning jätka, kuni saabub uus taluvuspiir jne. Taluvuspiiri lähedale jõudes tekivad gaasid ja väljaheide muutub vedelamaks. See tähendab, et keha ei suuda rohkemat kannatada ning võid doosi veidi vähendada.

Asi töötab vastupidiselt tavaootusele: taluvust ei kasvatata. Mida tervemaks saad, seda väiksemaks sinu seedetaluvus C-vitamiinile muutub. Kui jõuad 10-15 grammini (või vähem) ühes ööpäevas, kuulud väga heade tervisenäitajatega inimeste hulka.
Kui sa ei jõua nende sammude järgimisel taluvuspiirini kohe esimesel päeval, kasvata koguseid, kuni see piir kätte tuleb. Kui oled tõsiselt haige, võid vajada doosi iga tunni või pooltunni järel, nagu näitab järgnev tabel:

SEISUND                       Grammi 24 tunnis   Doosid 24 tunnis 
normaalne                     4 -  15             4 - 6 
kerge külmetus                30 - 60             6 - 10 
tugev külmetus                60 - 100+           8 - 15 
palavik                       100 - 150           8 - 20 
ECHO, coxsackievirus          100 - 150           8 - 20 
mononukleoos                  150 - 200+          12 - 25 
viiruslik kopsupõletik        100 - 200+          12 - 25 
kõrge palavik, astma          15 - 50             4 - 8 
keskkonna- ja toiduallergia   0.5 - 50            4 - 8 
põletus, vigatus, operatsioon 25 - 150+           6 - 20 
ärevus, stressid              15 - 25             4 - 6 
vähk                          15 - 100            4 - 15 
ankylosing spondylitis        15 - 100            4 - 15 
Reiter'i sündroom             15 - 60             4 - 10 
acute anterior uveitis        30 - 100            4 - 15 
reumatoidartriit              15 - 100            4 - 15 
bakteriaalsed infektsioonid   30 - 200+           10 - 25 
infektsiooniline hepatiit     30 - 100            6 - 15 
seennakkused                  15 - 200+           6 - 25

Lisaks veel midagi tähtsat: kui sul on krooniline stress või oled aktiivne sportlane, võid vajada suurenenud C-vitamiini kogust ja sinu taluvus on kõrgem, isegi kui oled terve.
Dr. Cathcart märgib ka ära, et väike C-vitamiini kogus ei anna praktiliselt mingit efekti, kuid taluvuspiiri lähedale viidud doos (80-90%) toob kaasa märkimisväärsed positiivsed muutused patsientide sümptomites. Ta soovitab võtta kirjeldatud suukaudse protokolli korral puhast askorbiinhapet, mitte segatud variante.

(Tõlge blogist www.chrisbeatcancer.com)
11.07.2016

**************************************************